Warmtepompen

Op zoek naar een warmtepomp voor jouw duurzame woning? Wij helpen je!

  • Opladen wanneer je wilt

  • Altijd een beschikbare plek

  • Met eigen zonne-energie laden

Het gemak van een warmtepomp

De warmtepomp is een populair product welke ervoor zorgt dat u deels of volledig van het gas af bent. Met de warmtepomp vervangt u dus eigenlijk de HR CV ketel bij uw thuis. Hij is namelijk in staat op uw woning/pand te verwarmen en warm water te leveren. De warmtepomp kan uw huis/pand ook koelen!

Bij Adyasenergy bieden wij 2 soorten warmtepompen aan; de hybride warmtepomp en de all elektric warmtepomp. De installatie varieert tussen 1 en 3 dagen. Zie hieronder het verschil tussen deze 2 warmtepompen;

All electric warmtepomp:

De all-electric luchtwarmtepompen zorgt ervoor dat je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig hebt. Hij bestaat uit 2 delen. De binnen unit en buiten unit. De buitenunit gebruikt de buitenlucht als bron. Het systeem is zo efficiënt dat hiermee een heel jaar lang een huis en tapwater kunnen worden verwarmd, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen. In combinatie met groene stroom (zonnepanelen installatie) is de verwarming CO2-neutraal en heb je de ideale huwelijk.

Hybride warmtepomp;

Een hybride warmtepomp is een perfecte oplossing voor wie nog niet helemaal over wil op een volledig elektrisch systeem. Wanneer de warmtepomp extra steun nodig heeft, springt de HR-ketel bij. Op deze manier wordt optimaal rendement behaald en wordt er een flinke besparing gerealiseerd op energiekosten. In combinatie met groene stroom (zonnepanelen installatie) is de verwarming CO2-neutraal en heb je de ideale huwelijk.

De voordelen op een rij:

Minder CO2 uitstoot, goed voor de portemonnee en het milieu!

Eenvoudige installatie

Koelen met de warmtepomp

Gratis postcode check

De postcode check is altijd gratis en vrijblijvend

Gratis contact

Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

Afspraak gepland

Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

Vraag gratis een offerte aan!

Alleen de beste service

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en dit betekent dat je van ons mag verwachten dat we de beste kwaliteit en service verlenen. Wij geven immers niet voor niets 10 jaar garantie op de installatie!

Als erkend en gecertificeerde organisatie kunt u er blind vanuit gaan dat AdyasEnergy de best mogelijke installatie voor u als individu selecteert.

Wij werken veilig en gebruiken gekeurde materialen en gereedschappen om de veiligheid van iedere installatie en vak bekwame collega te borgen.

3950
Projecten afgerond

30
Professionele vakmannen

3700
Blije klanten

24/7
Spoed service

Je woning verduurzamen?

Leer ons kennen en ervaar al snel de vele voordelen die wij te bieden hebben. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.

Leer ons kennen en ervaar al snel de vele voordelen die wij te bieden hebben. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.