Thuisbatterij

Op zoek naar een thuisbatterij om je zonne-energie op te slaan? Wij helpen je!

  • Opladen wanneer je wilt

  • Altijd een beschikbare plek

  • Met eigen zonne-energie laden

Het gemak van een thuisbatterij

Wat doen we nou als je dadelijk de opgewekte stroom van je zonnepanelen installatie niet terug kunt verkopen aan het net? Dit noemen we salderen. De afbouw regeling gaat binnenkort een feit worden en dit betekent dat u dit niet meer kunt verrekenen met uw jaar afrekening.

Daarom bieden we bij Adyasenergy een (slimme) thuisbatterij aan! Met de batterij slaat u de opgewekte stroom op en bent u onafhankelijk van het net. De voordelen zijn uiteenlopend, zie hieronder de voordelen op een rij:

  • Eigen zonnestroom opslaan voor later gebruik of verkoop
  • De batterij laadt en ontlaadt op basis van de stroomprijs
  • Real-time inzicht in je systeem
  • Werkt samen met elk zonnepanelen systeem
  • Ook zonder zonnepanelen profiteer je van de goedkoopste prijzen

Gratis postcode check

De postcode check is altijd gratis en vrijblijvend

Gratis contact

Stuur ons gemakkelijk een e-mail of bel op: 0183 – 20 30 05

Afspraak gepland

Binnen 1 minuut een afspraak gepland.

Vraag gratis een offerte aan!

Alleen de beste service

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en dit betekent dat je van ons mag verwachten dat we de beste kwaliteit en service verlenen. Wij geven immers niet voor niets 10 jaar garantie op de installatie en 25 jaar garantie op onze producten! AdyasEnergy is ook aangesloten bij de SGZE garantiefonds.

Als erkend en gecertificeerde organisatie kunt u er blind vanuit gaan dat AdyasEnergy de best mogelijke installatie voor u als individu selecteert.

Wij werken veilig en gebruiken gekeurde materialen en gereedschappen om de veiligheid van iedere installatie en vak bekwame collega te borgen. Al onze installaties worden uitgevoerd conform de geldende ISSO normen.

3950
Projecten afgerond

30
Professionele vakmannen

3700
Blije klanten

24/7
Spoed service

Je woning verduurzamen?

Leer ons kennen en ervaar al snel de vele voordelen die wij te bieden hebben. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.

Leer ons kennen en ervaar al snel de vele voordelen die wij te bieden hebben. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al je vragen te beantwoorden.